Salam mujahadah :)

Ya Rabb..

Betapa lamanya tak masuk blog ni dan menulis.. dan sebenarnya ana memang tengah mengejar masa..pun tak sempat nak tulis apa2 huhu masyaAllah..

Sesiapa yang beriman dengan Allah dan hari akhirat, hendaklah dia bercakap yang baik atau dia diam (Riwayat al-Bukhari)

Ok lah, dengan mengingati hadis significant ni, dan kerana ana hanya mempunyai beberapa saat utk menulis sesuatu yang berguna/baik, ana cuma nak nyatakan betapa rindunya ana dengan akhawat di Malaysia, dan akhawat yang dah meninggalkan bumi Australia ni. Tak lama lagi ana akan ditinggalkan lagi dengan satu lagi kumpulan akhawat.. perasaan ditinggalkan sememangnya sayu dan penuh haru biru.. ya Allah.. permudahkanlah urusan di dunia dan akhiratku..dan berilah kekuatan padaku..

Ana doakan semoga kalian sentiasa berada di bawah lindungan dan keberkatanNya. Moga kita semua tsabat di jalan yang benar hingga destinasi terakhir kita, tempat rehat yang sebenar-benarnya. Ana uhibukunna fillah akhawat, keep on mujahadah.

Mujahid dengan lawannya yang penakut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: