Randomness, a bit.

What a long day it’s been… I’m not sure whether the every single second I’ve worked for would be counted as a deed😦

I don’t know why but some people have an issue with their own deen. I’m talking about the Muslims.

Why are you so shameful of your own deen? The deen, if you only knew, that brought humankind to their highest and noblest form of status among all other mankind. If you only knew?

Do you think by you following the western life of today, that you will be exalted, that you’ve become higher than others or equal to the westerners? Keep on dreaming! The only thing that can make us higher and greater than anyone else is what really holds us inside: our taqwa, our iman to Allah SWT. Why are you ignorant and forgetful after all the reminders?? Shame on you😡

Oh Allah… I know I have to be patient not just to others, but to myself as well. I have transgressed too much to be talking about others. But gladly You gave me the anger because I know it makes You angry. Please let me love what You love and hate what You hate.

Oh Allah.. from only You I seek forgiveness and refuge.. please……….please please please don’t let me be one of the annoying ignorants.. pleaseee… *whimper*

2 Comments (+add yours?)

  1. Maryam Jameelah Ali Sabri
    Jan 02, 2010 @ 00:40:05

    Salam, kak elin…it have been a long time…

    Berminat dgn luahan akak kali ni.betul lah kan??bahawa mereka tak kenal dgn agama mereka sebenarnya. shg mereka tak rasa mulia dengan title mereka sbg muslim..

    Kte sbgi org yg beriman (insyaallah) tak patut rasa terkesan dengan apa yang mereka cakap atau buat. sebab mereka bukan orang yang percaya..tp, betullah kte sbnrnya berasa hairan, apakah mereka tidak berfikir (setelah diberi peringatan / sgl tanda2 yg Allah tunjukkn)??

    Sbnrnya Allah dah ckp pasal ni…may Allah guide them…

    As for the Disbelievers, Whether thou warn them or thou warn them not it is all one for them; they believe not. (6) Allah hath sealed their hearing and their hearts, and on their eyes there is a covering. Theirs will be an awful doom. (7) (Surah al-Baqarah)

    Reply

    • nhhc
      Jan 03, 2010 @ 09:41:10

      Wsalam wbt maryam.. lamanya kita dah tak bersua.. semoga enti dan keluarga sentiasa dilindungi Allah dan diberkatiNya..

      Jazakillahu khair atas comment.. tak tahu la pula nti ada ziarah blog akak yg isolated ni hehe

      Memang ada orang yang macam tu, dan memang susah sebenarnya utk kita tak ada perasaan kecewa dan marah atas perbuatan mereka setelah kita berusaha utk memahamkan mereka.. tapi sia2 je kan utk berperasaan sebegitu? Lebih baik sabar dan still bagikan peringatan kepada mereka yg masih mahu mendengarinya.

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: