And let the game begin…

SubhanaLlah.. semoga Allah memberikan kekuatan..

Esok presentation, dan baru nak habis siap slide tiba2 computer kena virus, terus crash, tak boleh nak buka computer. Ni baru je reformat.. semua file telah musnah, tapi alhamdulillah ada backup, tapi bila nya buat backup? Walaupun dah restore tapi takde software nak buka file macam mana? Keseorangan di office pada Ahad malam ni.. Allah sahaja yang tahu perasaan di dalam hati ni macam mana..

Dugaan kini bertambah berat… semoga Allah memberi ketenangan dan keyakinan bila2 dan apa2 pun yang datang menimpa diri.. ameen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: