We’ll be missing you… :(

Salam…

Pada hari ini, kami kehilangan seorang lagi rijal……..

Mungkin ana tak berada semasa enti nak tinggalkan bumi australia ni, tp itu tak bermaksud ana tak kisah tentang pemergian enti…. bahkan ana rasa berat sangat utk say goodbye for good… rasa macam boleh jumpa lagi enti bila ana pulang dari kerja, macam biasa… but I know that’s going to change forever…

Mampukah kami berterusan tanpanya kehadiran enti? insya Allah, kena yakin, kekuatan itu hanya datang dari ALlah..walaupun kat sini tinggal sekerat je, dengan pertolongan Allah kami mampu insya Allah..jd jangan enti risau ye…🙂

Semoga Allah membalas balik pengorbanan enti dalam jalan dakwah ni… Jazakillah khair banyak2 atas jasa enti selama ni..🙂 ana uhibukki fillah. aseef jiddan di atas segala kesalahan ana pada enti selama ni.. walaupun kita berada di bawah satu bumbung utk bbrp bulan, tp ikatan ukhuwwah yg kita ada sampai rasa macam dah duduk serumah bertahun-tahun..

I know you don’t know the existence of this blog, nanti enti pandai2 cari dan tahu lah ye.. kekekke

Take care

Hugs, kisses and salam fillah,

nhhc

1 Comment (+add yours?)

  1. rabi ibn amir
    Aug 02, 2008 @ 15:14:34

    takpe kalau die tak tau..nanti abi bagitau😀

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: